torstai 20. huhtikuuta 2017

Mustaherukka kukkii

Rentouttavan pääsiäisloman jälkeen oli ihan kiva palata töihin, vaikka eka yö menikin valvoessa, kun unohdin melatoniinin, jota en lomalla tarvinnut. Onneksi alkuviikko on ollut ihanan aurinkoinen. Tiistaina käytiin hoitolasten kanssa pitkällä kävelyretkellä ihmettelemässä maiseman muutosta. Pulkkamäessä ei ole enää lunta ja pikkujoessa on enemmän vettä kuin jäätä. Ja kotona on melkein kesä! Leikkasin mustaherukkapensasta, ja otin oksat maljakkoon. Nyt meillä kukkii mustaherukka sisällä, tuossa nenäni edessä työpöydällä.


Kukkivien herukoiden myötä keräilin muutaman muun pienen iloa tuottavan yksityiskohdan viime päiviltä. Viikonloppuna kokeilin Yhteishyvästä löytyvää chorizopepperonipintxojen ohjetta, ja tuli todella maistuvia herkkuja!


Lasiastiassa oli vielä hetki sitten jouluvalot - anteeksi, sisustusvalot - mutta ajattelin, että soma vaaleanpunainen kynttilä sopii paremmin kevääseen (taas vaaleanpunaista - apua!). Pieni yksityiskohta, mutta niin ilahduttava.


Pian saa varpaatkin lisää lämmikettä. Päätin kokeilla Kardemumman talosta löytämääni Sirkka-sukkien ohjetta vaaleanvihreään Seiskaveikkaan, ja kivan näköinen sukka on tulossa. On myös todella nopeasti neulottava malli, etenee ihan huomaamatta! Puikkoina tässä on 3 mm:n metalliset kuutiopuikot. Sopii tällaiselle löyhäkätiselle hyvin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit lukemassa! Olisi mukava kuulla myös sinun ajatuksiasi. Kommenttisi julkaistaan tarkastuksen jälkeen. :)